Preestrena Benèfica «ESPECIALES», la nova pel.lícual dels directors d’INTOCABLE (e. Toledano & o.Nakache) a favor d’Associació Salut Mental Dr. Tosquelles

 

 

ESPECIALES  té com a teló de fona la discapacitat. En aquest cas, l’autisme profund. La pel.lícula és una eina per donar visibilitat no només a l’autisme, sinó a qualsevol tipus de discapacitat i les situacions que generen (dependència, solucions per a famílies de recursos econòmics limitats, integració laboral i social…) així com posar en valor la feina que fem les organitzacions sense afany de lucre com la nostra.

 

La productora A Contracorriente Films, ens ha donat l’oportunitat de poder realitzar aquesta Preestrena Benèfica  el proper 27 de Febrer  als Cinemes Axion de Reus (al Centre comercial La Fira de Reus).

 

Us convidem a tots/es a col·laborar adquirint la vostra entrada solidaria amb la que col.laborareu amb  el Servei de Respir  que ofereix l’ASMT. Aquest servei ofereix la possibilitat que la persona gaudeixi d’un espai protegit fora del seu nucli familiar i té com a objectius: 

  •  Potenciar l’autonomia personal de les persones amb problemes de Salut mental.
  •  Millorar la qualitat de vida de les persones amb problemes de salut mental i les seves famílies.
  •  Oxigenar l’espai i als membres propers a la persona amb T.M.S.
  •  Enfortiment de les xarxes relacionals i de suport.

Fes-te amb la teva entrada solidaria per 5 Euros omplint el següent formulari!! (Venda d’entrades només a l’Associació Salut Mental Dr. Tosquelles)

Si vols certificat fiscal d’aquesta donació, contacta’ns per correu electrònic a (info@tosquelles.org), indicant el teu nom i cognoms i el teu DNI i adjuntant el resguard de pagament.

 

Si  vols compar entrades o col.laborar amb Fila 0, Omple el següent Formulari

Nom (requerido)